![]() |
|
Sekretny Święty Mikołaj - Wersja do druku +- Postcrossing Forum (http://www.postcrossing-forum.pl) +-- Dział: Wymiana forumowa (/forum-11.html) +--- Dział: Inne (/forum-19.html) +--- Wątek: Sekretny Święty Mikołaj (/thread-690.html) |
RE: Sekretny Święty Mikołaj - stalowamagnolia - 12-02-2012 10:37 PM Ewejka - co się stało, że chodzą takie słuchy? RE: Sekretny Święty Mikołaj - ewejka - 12-04-2012 12:53 PM Burmistrz miasteczka w którym pracuje zdefraudował sporo pieniędzy i teraz nie ma na pensje dla nauczycieli (a także na ogrzewanie szkoły, odśnieżanie, dokończenie robót drogowych i pewnie jeszcze kilka rzeczy). Wczoraj ogłosili, że pieniądze dostaniemy najwcześniej w połowie miesiąca o ile miasto dostanie kredyt. Dom wariatów Oo :/ RE: Sekretny Święty Mikołaj - Claudya - 12-09-2012 04:10 PM Wiecie co, muszę Wam powiedzieć, póki nie było losowania... Nie chciałam tego robić, ale no muszę. Po prostu w którymś z tagów (bodajże oferuję tag) zatagowałam aszuelkę, która miała mi wysłać kartkę. Kartki cały czas u mnie nie ma, napisałam do niej żeby się dowiedzieć czy może wysłała, bo mogła zaginąć albo coś... Napisałam na tym forum i na jeszcze jednym, na obu się logowała ale zero odpowiedzi... Także wolę powiedzieć o tym, żeby w razie czego ktoś nie ucierpiał, że nie dostanie prezentu... RE: Sekretny Święty Mikołaj - Martina - 12-09-2012 05:08 PM a ja chciałam powiedzieć że dzisiaj widziałam coś przefajnego w sklepie i jeszcze nie wiem komu to kupię, ale chyba na tym stanie
RE: Sekretny Święty Mikołaj - wedmoczka - 12-09-2012 05:34 PM no właśnie miały być adresy po 9.12 a tu cisza... RE: Sekretny Święty Mikołaj - ewejka - 12-09-2012 05:38 PM Dziś czyli co nie? Wyślę wieczorkiem, spokojnie
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Nikuś - 12-09-2012 08:00 PM Hej Kurcze mam nadzieję, że zdążyłam w ostatniej chwili dołączyć do zabawy Jeśli oczywiście mogę? Wiem, że dawno mnie nie było, ale bardzo chciałabym się dołączyć. Oczywiście podam adres w Polsce, żeby nikt nie musiał się wykosztować na wysyłce. Jadę do Polski na Święte dlatego to nie problem
RE: Sekretny Święty Mikołaj - ewejka - 12-09-2012 09:23 PM Dobrze, że się nie spieszyłam. Pary już rozlosowane, zaraz będę wysyłać PW
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Claudya - 12-09-2012 09:25 PM Aaa! Ale jestem ciekawa ![]() I pomyśleć, że się bałam, że mnie zabawa ominie
RE: Sekretny Święty Mikołaj - ewejka - 12-09-2012 09:51 PM Wszystkie adresy już poszły, w razie wszelkich wątpliwości piszcie do mnie. Chętni mogą napisać list do Mikołaja i wkleić go w tym wątku ![]() Proszę również o informowaniu o wysłaniu i otrzymaniu prezentu RE: Sekretny Święty Mikołaj - Claudya - 12-09-2012 09:57 PM Drogi Święty Mikołaju... W tym roku byłam grzeczna ( ) więc proszę o upominek pod choinkę Obiecuję, że nie otworzę go wcześniej, tylko razem z innymi prezentami ![]() Marzy mi się flaga Stanów Zjednoczonych, taka, żeby ją przywiesić na ścianę bądź drzwi Jeśli jednak Mikołaju nie znajdziesz jej w swoich magazynach, to zdaję się na Twoją wyobraźnię! ![]() Dziękuję! ![]() Tak się rozpisałam i mi się usunęło...
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Av3ntia - 12-10-2012 02:32 AM Drogi Śnięty Mikołaju! Jestem walnięta i wiele rzeczy mnie ucieszy. Ostatnio miałam urodziny i dostałam sporo kosmetyków. Przyjmę również kolejne Herbatę i słodycze lubię. I Hello Kitty (serio ) i mam kręćka na punkcie papeterii, kopert, notesików, zeszytów, pisadeł i tym podobnych Nie noszę kolczyków. Lubię też psy Zdaję się na Twoją inwencję twórczą, a piszę to, żeby było Ci chociaż troszkę łatwiej. Liczę też na to, że mój prezentobiorca udzieli się w tym temacie, bo nie wiem, co mogłoby się mu spodobać Wesołych Świąt!
RE: Sekretny Święty Mikołaj - wedmoczka - 12-10-2012 10:13 AM Drogi Mikołaju ( tak sobie przypominam czasy dzieciństwa strasznie dawno do Ciebie nie pisałam)![]() Wiem, że jesteś bardzo kreatywny i potrafisz zaskoczyć, ale mogę przecież wysłać wish list: -wszelkiego rodzaju gadżety związane z gotowaniem( uwielbiam pichcenie) - dobra kawa,herbata - coś co ma żabkę/-i zbieram je namiętnie ![]() to tyle??? czy aż tyle.... Wesołych Świąt i niemarudnych prezentobiorców
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Martina - 12-10-2012 11:30 AM drogi Nieświęty Mikołaju! jeżeli nie masz pomysłu (chociaż wierzę, że masz ), zawsze ucieszę się z książki. książka może (a nawet powinna) być używana, sama lubuję się w allegro i antykwariatach, coby nie przepłacać, więc nie ma problemu. tutaj gromadzę tytuły must-to-have, a na półce obok są te, które już mam. jeśli to pomoże ![]() poza książkami, well.. kolczyków co dnia innych już nie noszę, kosmetyków mam aż nadto. i jestem na diecie bezsłodyczowej ![]() może ciepłe skarpetki albo musztardowożółty szalik? albo herbata. ostatnio lubuję się w mieszankach Dilmah, w tej chwili mam blackcurrant, mango&strawberry, cherry&almond, toffie&banana i peach&lychee, a chętnie przygarnę każdą inną ![]() jakikolwiek Twój wybór będzie niespodzianką, bo tyle naplodziłam, że już nie wiem co możesz z tego zdecydować i wybrać, a może coś jeszcze zupełnie innego? ![]() tylko bez słodyczy i kosmetyków, proszę wkładam list pod poduszkę i czekam, hihi. RE: Sekretny Święty Mikołaj - stalowamagnolia - 12-10-2012 11:32 AM Kochany Mikołaju (kurcze, też sobie przypomniałam, że daaawno nie pisałam listu do Mikołaja)Masz tyle zajęć, że postanowiłam Ci trochę pomóc w wyborze prezentu ![]() Darzę miłością dozgonną dobrą herbatę, czekoladę, książki. Ostatnimi czasy odwaliło mi na chodzenie po papierniakach i dokupywanie długopisów, cienkopisów i naklejek Ostatnio coś mnie ciągnie do aromaterapii. Nigdy nie miałam cierpliwości do figurek.Wesołych Świąt i żeby sanie dobrze się sunęły! RE: Sekretny Święty Mikołaj - hardgirl123 - 12-10-2012 11:38 AM kochany Mikołaju ![]() jeżeli nie masz pomysłu na prezent, to chciałabym Ci powiedzieć, że uciesze się z książki, herbat smakowych, czegoś wojskowego , cienkopisów aha, a jakby Mikołajek był tak dobry, to chciałabym książkę kucharską z daniami Bliskiego Wschodu albo jakiś mini przewodnik po krajach Bliskiego wschodu Słodyczy unikam ![]() dziękuję
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Claudya - 12-10-2012 12:41 PM (12-10-2012 02:32 AM)Xellosan napisał(a): Liczę też na to, że mój prezentobiorca udzieli się w tym temacie, bo nie wiem, co mogłoby się mu spodobaćTeż na to liczę
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Martina - 12-10-2012 12:55 PM a ja mam już pomysł na swój prezent i z podpowiedzi w temacie nie będę korzystać
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Anusiak85 - 12-10-2012 06:46 PM Drogi Święty Mikołaju! ( )byłam w tym roku bardzo, bardzo grzeczna i dlatego pozwolę sobie podpowiedziec Ci co mogłoby mnie ucieszyc, chociaż wierzę, że jesteś bardzo pomysłowy i kreatywny ![]() - wszystko co choc trochę wiąże się z muffinkami, jestem w nich zakochana i z uporem maniaka wypróbowuję nowe połączenia smakowe ![]() - uwielbiam kubki wszelkiego rodzaju, małe, duże, oryginalne, dziwne, bardzo dziwne ![]() - Nici, Sheepworld, Me to You ![]() - wszelkiej maści pisaki, pisadła, długopisy (zużywam na potęgę) - ostatnio zgubiłam mój ulubiony długopis ;( o taki ;] - a tak w ogóle to ucieszy mnie wszystko i nie obiecuję, że zaczekam z otwarciem do Wigilii, bo jestem niecierpliwa ![]() udanej podróży po świecie!
RE: Sekretny Święty Mikołaj - samlanka - 12-10-2012 08:21 PM No to skoro wszyscy, to wszyscy ![]() Ja też skrycię liczę, że osoba do której mam wysłać prezent się tu udzieli... Ja bym się bardzo ucieszyła z jakiegoś pudełeczka fajnego. Papeterie itp. także mnie uszczęśliwią. Jeśli chodzi o inne rzeczy, to np. słodyczę Tylko proszę bez orzechów- mam na nie uczulenie!Hm... Oprócz tego lubię dobrą książkę, ale tu chyba gorzej, by zmieścić się w pułapie cenowym... No to chyba tyle... ![]() Ogólnie to z wszystkiego się będę cieszyła
|