![]() |
|
Potrzebuję noclegu w Warszawie - Wersja do druku +- Postcrossing Forum (http://www.postcrossing-forum.pl) +-- Dział: Off topic (/forum-21.html) +--- Dział: Off topic (/forum-25.html) +--- Wątek: Potrzebuję noclegu w Warszawie (/thread-473.html) |
Potrzebuję noclegu w Warszawie - Plogi - 04-30-2012 10:48 PM Cześć Dawno mnie tu nie było ![]() Mam do Was ogromną prośbę. W nocy z piątku na sobotę czyli z 4 na 5 maja potrzebuję pilnie noclegu w Warszawie. Po prostu pracuję tam a nie chcę tracić dwa razy na pociąg. Jest ktoś w stanie mnie przygarnąć ?Odwdzięczę się załatwiając autograf pewnej baaardzo znanej osoby, bo właśnie u niej pracuję Jak ktoś jest ciekawy u kogo, niech pisze na priv ![]() Z góry dziękuję. P.S. Nie awanturuję się, nie palę, nie jestem alkoholikiem i ćpunem
RE: Potrzebuję noclegu w Warszawie - Martina - 04-30-2012 10:50 PM a próbowałeś na couchsurfingu?
RE: Potrzebuję noclegu w Warszawie - Plogi - 04-30-2012 11:15 PM Nie mam konta a do tego czasu nie utworzę wiarygodnego profilu :/ RE: Potrzebuję noclegu w Warszawie - Martina - 05-01-2012 09:23 AM nie musi być jakoś szczególnie wiarygodny, każdy kiedyś zaczynał. ja bez żadnych referencji nocleg w Poznaniu załatwiłam sobie. nawet lepiej, że zaczynasz w kraju. później z krajową referencją ewentualnie łatwiej byłoby za granicą ^^ RE: Potrzebuję noclegu w Warszawie - zielonakredka - 05-02-2012 08:09 PM o właśnie. na couchsurfing udało mi się znaleźć nocleg dla siebie i dwóch znajomych, którzy nie mieli nawet konta. a ja dopiero zaczynałam i nie miałam żadnych referencji.
RE: Potrzebuję noclegu w Warszawie - Plogi - 05-02-2012 08:23 PM Nie mam osiemnastu lat nawet, więc nie mogę mieć konta
|