Postcrossing Forum
Szukam kartek z latarniami morskimi KIKUT i CZOŁPINO - Wersja do druku

+- Postcrossing Forum (http://www.postcrossing-forum.pl)
+-- Dział: Wymiana forumowa (/forum-11.html)
+--- Dział: Szukam na wymianę / oferuję (/forum-18.html)
+--- Wątek: Szukam kartek z latarniami morskimi KIKUT i CZOŁPINO (/thread-916.html)

Szukam kartek z latarniami morskimi KIKUT i CZOŁPINO - nika_blue - 08-16-2013 02:26 PM

Hey, jestem tu całkiem nowa i przepraszam jeśli pisząc tego posta łamię jakieś Wasze forumowe zasady (choć mam nadzieję że tak nie jest).

Właściwie występuję w imieniu mojego taty, który gdyby tylko nie był antytalentem jeśli chodzi o internet i komputer to odnalazłby się na Waszym forum jak ryba w wodzie. Poszukuję dwóch kartek prezentujących latarnie morskie firmy Pan Dragon. Tacie do kolekcji brakuje latarni w Kikucie i Czołpinie (nie mam ich zeskanowanych, ale chodzi o tę serię z rysunkiem latarni i jej przekrojem). Będę wdzięczna za pomoc czy wskazówki gdzie jeszcze mogę tych kartek poszukać.

Byłam w tym roku w Jastarni ale tych kartek (całej serii) nie znalazłam. Za kartki oczywiście chętnie zapłacę. Jeśli jednak kogoś interesuje wymiana to tato ma z tej serii dodatkowy egzemplarz z latarnią z Gdańska (Gdańsk - Nowy Port). Sama mam sporo kartek, prezentów od taty ale i nie tylko więc jeśli byłaby taka wola to mogłabym poszukać jakichś interesujących egzemplarzy.

Nie zanudzam Was dłużej, tak czy inaczej będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Pozdrawiam serdecznie

Nika

RE: Szukam kartek z latarniami morskimi KIKUT i CZOŁPINO - pro-et-contra - 08-18-2013 03:51 PM

ja polecam sklepik mj w katowicach,kupowałam tam kiedyś pocztówki z tej serii.mają galerię na picassie,więc sobie zajrzyj czy nie ma tam tych,których szukaszUśmiech