![]() |
|
Sekretny Święty Mikołaj - Wersja do druku +- Postcrossing Forum (http://www.postcrossing-forum.pl) +-- Dział: Wymiana forumowa (/forum-11.html) +--- Dział: Inne (/forum-19.html) +--- Wątek: Sekretny Święty Mikołaj (/thread-690.html) |
Sekretny Święty Mikołaj - ewejka - 10-24-2012 07:33 PM Ho ho ho! Tak jak rok temu tak i w tym sekretny Święty Mikołaj przybywa! Oto zasady: - Zgłaszamy się w tym temacie i wysyłamy swój adres mi na PW (proszę nie zakładać, że mam czyjś adres )- Zgłoszenia do końca listopada - Kiedy zamknięta zostanie lista chętnych przy pomocy randomizera każdemu zostanie przydzielona osoba, której będzie musiał wysłać świąteczny podarunek wstępnie niech będzie on do kwoty 15 zł bez kosztów wysyłki (jeśli są jakieś inne propozycje kwoty to słucham uważnie ). Adresy rozsyłam ja przy pomocy PW.- Oczywiście podstawową zasadą Secret Santa jest zawsze dyskrecja - czyli cicho sza kto komu! - Aby wziąć udział trzeba wykazać się stażem na forum dłuższym niż 3 miesiące (zarejestrowali się przed 24.07.2012). Wszystkich zarejestrowanych po tej dacie zapraszam w przyszłym roku ![]() - dla osób o stażu mniejszym niż 3 miesiące wymaga się poświadczenia wiarygodności od min. 3 różnych osób do dnia zakończenia zgłoszeń. - ponieważ w ankiecie wygrywa 24.12, więc zgłoszenia przyjmuję do 9.12.12 - czasu na zdobycie poświadczeń będzie aż nadto. - No i najważniejsza niech wszyscy dobrze się bawią! Lista uczestników:
Osoby potrzebujące poręczenia: RE: Sekretny Święty Mikołaj - Tulsa - 10-24-2012 07:35 PM To ja się zgłaszam,a co.
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Anusiak85 - 10-24-2012 07:55 PM ooo właśnie się zastanawiałam, czy w tym roku też będzie Secret Santa ![]() ja również poproszę o dopisanie do listy
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Pasażerka - 10-24-2012 08:10 PM haha, też właśnie się nad tym zastanawiałam ![]() to ja też poproszę
RE: Sekretny Święty Mikołaj - ewejka - 10-24-2012 08:32 PM To, że jestem nieziemsko przytłoczona obowiązkami nie oznacza przecież, że Mikołaj nie przyjdzie w tym roku ![]() Pamiętajcie o adresach! RE: Sekretny Święty Mikołaj - Martina - 10-24-2012 08:54 PM ja też, wiadomo
RE: Sekretny Święty Mikołaj - stalowamagnolia - 10-24-2012 09:16 PM Mnie tu miało nie być? Niemożliwe
RE: Sekretny Święty Mikołaj - hardgirl123 - 10-25-2012 06:03 AM ja też poproszę
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Mariola - 10-25-2012 07:09 AM Ja bardzo chętnie ![]() Bo czemu nie
RE: Sekretny Święty Mikołaj - zylia - 10-25-2012 03:43 PM Ooooo jaki wspaniały pomysł ![]() Pewnie że chcę! Bardzo
RE: Sekretny Święty Mikołaj - ewejka - 10-26-2012 08:17 AM Wszystkich chętnych proszę o udział w ankiecie
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Tulsa - 10-26-2012 09:11 AM Zagłosowałam. ![]() Niemniej,mnie się wydaje,że jeśli to jest zabawa Mikołajowa,to powinien to być 6 grudnia,bo 24-go prezenty przynosi Gwiazdka.
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Pasażerka - 10-26-2012 09:51 AM co prawda u mnie też na Boże Narodzenie prezenty rozdaje Gwiazdka, ale jednak 5 dni to według mnie trochę za mało na znalezienie czegoś fajnego na prezent. a poza tym ja i tak bym nie zdążyła, bo 4 wylatuję do Budapesztu i wracam 6 właśnie, więc ja w tej sytuacji miałabym już w ogóle 3 dni. nie ma szans, żebym zdążyła, znam siebie
RE: Sekretny Święty Mikołaj - hardgirl123 - 10-26-2012 10:54 AM Pasażerko, zawsze możesz wysłać kartkę z Budapesztu
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Pasażerka - 10-26-2012 11:23 AM no ale kartka jako prezent to trochę za mało, a na jakieś międzynarodowe polecone to mnie raczej nie stać
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Martina - 10-26-2012 11:42 AM u jednych Gwiazdka, u innych (np. u mnie w rodzinnym) Aniołek a u jeszcze innych Mikołaj przychodzi pod choinkę właśnie. więc może po prostu niech to będzie zabawa świąteczna, a nie mikołajkowa
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Claudya - 10-27-2012 07:23 PM Łeee tam, muszę rok czekać...
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Martina - 10-27-2012 07:45 PM viic, kurczę... wydaje mi się, że skoro są święta, to można zrobić jakiś wyjątek... np. jeśli co najmniej trzy osoby z forum potwierdzą, że się z tobą np. wymieniały i wszystko było bez zarzutu (poręczą, że wywiązujesz się z podjętych tu niejakich zobowiązań) to możesz się z nami w to pobawić... a ewentualnie jeśli ktoś z biorących udział nie chciał ryzykować i nie chciał być wylosowany przez "świeżynkę", to niech to zaznaczy i będzie to wzięte pod uwagę przy losowaniu... ![]() bo smutno tak, że komuś się nie damy pobawić. no bo jak to tak? klasowe mikołajki, w których nowy uczeń przeniesiony z innego miasta miesiąc temu nie może brać udziału?
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Claudya - 10-27-2012 08:45 PM Czytałam ten pierwszy post i myślę "O, jak super!", aż do momentu "dłuższym niż 3 miesiące" i smut-face... Martina, wielkie dzięki za dobre chęci Ale właśnie jest taki problem, że jeszcze się tu z nikim niczym nie wymieniałam i wiecie...
RE: Sekretny Święty Mikołaj - Martina - 10-28-2012 09:03 PM ech ech to nie wiem, no, poradźcie coś ktoś!
|