Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pan Dragon
Autor Wiadomość
Lia Offline
Rozpoznają go na poczcie

Liczba postów: 765
Reputacja: 2
RE: Pan Dragon
Zaczyna mnie to denerwować. I nie, żebym ja miała pretensje do Ciebie, Blue Viking, ale do wydawcy. Wybrałam sobie pocztówki świąteczne - zanim paczka do Ciebie dotrze, zanim zrobimy przelewy i Ty to wyślesz, to ja już nie zdążę ich wysłać, bo będą święta! Zły
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-22-2012 02:50 PM przez Lia.)
11-22-2012 02:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Blue Viking Offline
Wirujące Pocztówki

Liczba postów: 163
Reputacja: 0
No nic na to nie poradzę. Prawdopodobnie muszą niektóre kartki dodrukować, więc nie wiem ile to potrwa.

Profil PC
For Trade Oczko
Fav PL Serce
Otrzymane
11-22-2012 09:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Tulsa Offline
Rozpoznają go na poczcie

Liczba postów: 613
Lia,a Ty znowu swoje. Podejrzany Trochę cierpliwości (chociaż to chyba nie jest Twoją mocną stroną). Wykrzyknik

Jak dla mnie to zrozumiałe,że organizacja i potem dogranie zamówienia (obojętnie jakiego),nie trwa 5 sekund. To musi trochę potrwać,a w tym przypadku na 100% robią dodruki-chociażby tych kartek z latarniami,które ogółem są dostępne w zasadzie tylko na Pomorzu,a nie w Lubelskiem. Pomysł

Ngi Ne Themba

Profil1|Profil2|Picasa|For swap
11-22-2012 09:28 PM
Lia Offline
Rozpoznają go na poczcie

Tulsa - jakie znowu? Niezdecydowany Czy ja się tu rzucałam ostatnio o coś czy jak? Nie wchodzę tu prawie w ogóle od dwóch miesięcy, nigdzie nie marudzę ani nie mam pretensji od dawna, więc nie wiem o co Ci chodzi. O matko Czy człowiek zawsze musi być postrzegany w świetle sprzed paru miesięcy?

Zależy mi po prostu, żeby dostać te pocztówki przed świętami, bo chcę je jeszcze wysłać.
11-22-2012 10:17 PM
Blue Viking Offline
Wirujące Pocztówki

Jak nie wyślesz ich na te święta, to na następne Cyklop Tulsa ma rację, trochę cierpliwości. To nie jest tak, że nas zwodzą czy coś. Napisałam do pana Jacka i powiedział, że trwa dodruk wielu kartek, bo były zamówione w bardzo dużej ilości. Chyba lepiej, że dodrukowują, niż zwodzą że tych a tych nie ma, jak np. Via Vresna? (prawda Tulso Szczęśliwy)

Profil PC
For Trade Oczko
Fav PL Serce
Otrzymane
11-26-2012 11:43 AM
Lia Offline
Rozpoznają go na poczcie

Rozumiem, że zrezygnować już ze wzorów świątecznych nie można?
12-07-2012 05:24 PM
Blue Viking Offline
Wirujące Pocztówki

Zadzwonię i się dowiem Uśmiech

Profil PC
For Trade Oczko
Fav PL Serce
Otrzymane
12-09-2012 11:11 AM
Tulsa Offline
Rozpoznają go na poczcie

Liczba postów: 613
O matko,jak ja nie mam zdrowia do takich ludzi. Podejrzany Zły

Lia,przecież wyżej stoi jak byk,że możesz je wykorzystać w przyszłym roku. Wykrzyknik

Blue,nie dzwoń. Jeśli Lia ich nie chce,to ja je przejmę,żebyś nie miała problemów.

Ngi Ne Themba

Profil1|Profil2|Picasa|For swap
12-09-2012 11:50 AM
Blue Viking Offline
Wirujące Pocztówki

Ja postanowiłam wreszcie zrealizować postanowienie noworoczne 2012 - być cierpliwym jak anioł i nie denerwować się tyle Anioł

Profil PC
For Trade Oczko
Fav PL Serce
Otrzymane
12-09-2012 03:30 PM
pro-et-contra Offline
Super Moderator

Liczba postów: 1,330
Reputacja: 8
Blue,możnaby jeszcze dołączyć ,czy już niebardzo?
12-09-2012 04:21 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Blue Viking Offline
Wirujące Pocztówki

Przykro mi, zamówienie już poszło Smutny

Profil PC
For Trade Oczko
Fav PL Serce
Otrzymane
12-09-2012 04:30 PM
Lia Offline
Rozpoznają go na poczcie

(12-09-2012 11:50 AM)Tulsa napisał(a):  O matko,jak ja nie mam zdrowia do takich ludzi. Podejrzany Zły

Lia,przecież wyżej stoi jak byk,że możesz je wykorzystać w przyszłym roku. Wykrzyknik

Blue,nie dzwoń. Jeśli Lia ich nie chce,to ja je przejmę,żebyś nie miała problemów.

Ale nie denerwuj się tak, zapytałam spokojnie przecież. Śpiący Już nawet słowa nie można napisać w tym temacie? Jeśli jesteś chętna na kartki, które zamówiłam, to mogę Ci je oddać. Jeśli nie, to nie. Nie ma przecież problemu, matko. O matko Chyba przewrażliwiona jesteś, bo ja naprawdę się nigdzie nie rzucam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2012 06:28 PM przez Lia.)
12-09-2012 06:26 PM
Blue Viking Offline
Wirujące Pocztówki

Kochani, w związku z tym, że na drugim forum ludzie zaczęli składać rezygnacje z zamówienia w związku z podwyżkami na poczcie i braku chęci do takiej aktywności na pc, postanowiłam napisać do wydawnictwa, czy jest możliwość całkowitej rezygnacji (nie sądzę, żeby chcieli się bawić w pomniejszanie zamówień o kilka kartek jakichś wzorów), więc uprzedzam, że być może zamówienie nie dojdzie do skutku.
A jak Wy się na to zapatrujecie? Wiem, że kilkoro z Was wypowiadało się w temacie dot. poczty, że znacznie ograniczy wysyłanie kartek i ich kupowanie, bo i tak macie zapasy. Mam nadzieję, że nie poczujecie się źle, jeśli tych kartek nie dostaniecie.

Profil PC
For Trade Oczko
Fav PL Serce
Otrzymane
12-20-2012 05:26 PM
Lia Offline
Rozpoznają go na poczcie

O rety, ja rozumiem, żeby rezygnować, kiedy zamówienie jest w trakcie "zbierania", ale kiedy już nam robią druk? Śpiący Przecież to zostawienie Cię na lodzie. Mnie by to cholernie wkurzyło, gdybym była na Twoim miejscu.

Ja jestem wciąż chętna, ale jak nie wyjdzie to trudno.
12-20-2012 06:14 PM
Blue Viking Offline
Wirujące Pocztówki

No cóż, mnie to wkurzyło, zwłaszcza po kilku wiadomościach od jednej dziewczyny, która stwierdziła, że nawet w razie realizacji zamówienia, ona z kartek rezygnuje i to ja mam się martwić. Boję się, że znajdzie się jeszcze parę takich osób (zwłaszcza takie, które mają krótki staż na forum), a ja nie mam kasy, żeby je wszystkie opłacać.
Ech, nie chce mi się o tym gadać, na niebieskim jest tyle emocji, że utwierdzam się tylko w przekonaniu, że wolę białe Cyklop

Profil PC
For Trade Oczko
Fav PL Serce
Otrzymane
12-20-2012 06:49 PM
Lia Offline
Rozpoznają go na poczcie

Blue, dlatego ja się stamtąd wyniosłam, bo ja nie mogłam po dobroci się godzić na takie zachowanie, a oni chyba dalej nie widzą nic złego w swoim...

Cóż, miejmy nadzieję, że wszystko się dobrze skończy. Uśmiech
12-20-2012 06:52 PM
Blue Viking Offline
Wirujące Pocztówki

Też mam taką nadzieję Uśmiech Chociaż szkoda mi całego zamówienia, bardzo mi zależało na kartkach znad morza Oczko

Profil PC
For Trade Oczko
Fav PL Serce
Otrzymane
12-20-2012 07:51 PM
anka79 Offline
Rozpoznają go na poczcie

Liczba postów: 385
Blue jeśli o mnie chodzi to nadal chce swoje kartki (miałam dość sporo do zapłacenia) więc o moją wpłatę możesz być spokojna. czytałam posty z niebieskiego i wiem w czym rzecz i powiem szczerze - mam nadzieję, że tego zamówienia nie da się cofnąć. JAK SIĘ JEST DOROSŁYM NALEŻY BRAĆ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA SWOJE DECYZJE.

Otrzymane z Polski II Favy PL
12-20-2012 09:00 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Basia27 Offline
Rozpoznają go na poczcie

Liczba postów: 324
Reputacja: 3
ja się nie wycofuję z zamówienia, ale jesli dojdzie do rezygnacji to trudno... choć szkoda by było i troche to niepowaznie by wyglądało Smutny

moje FAV PL
12-20-2012 09:04 PM
Blue Viking Offline
Wirujące Pocztówki

Ogólnie to napisałam do wydawnictwa, czy jest możliwość anulowania części zamówienia. Nie wiem, jak to wyjdzie, bo pisałam na niebieskim (tutaj chyba zapomniałam), że kartki są drukowane z wzorów specjalnie dla nas, w dokładnie takiej ilości jaką zamówiliśmy. Więc nie wiem, czy po takim zachodzie ktoś będzie skłonny nagle z tego zrezygnować, bo kilku osobom się odwidziało. Osobiście nie przeszkadza mi to, bo wszyscy zadeklarowali, że w razie czego zapłacą za swoje kartki. Zdenerwowała mnie tylko rozmową z jedną z dziewczyn, która powiedziała że rezygnuje i koniec, tupnięcie nogą.
Prawdopodobnie będzie albo zrealizowane w całości albo w ogóle.
Polecam uzbroić się w cierpliwość. Nie spodziewałam się takich emocji tuż przed świętami, ale trudno.

Aha, żeby nie było - mi osobiście zależy na tych kartkach, napaliłam się mocno że będę wysyłać takie ładne pocztówki, więc postaram się żeby to było zrobione tak, żeby każdy był zadowolony.

Profil PC
For Trade Oczko
Fav PL Serce
Otrzymane
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-20-2012 09:07 PM przez Blue Viking.)
12-20-2012 09:06 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Polecamy: ,

Partnerzy:

Chwilówki - porady, opinie, nowości
Kontakt | Postcrossing Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS