Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 6 Głosów - 4.67 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
co dziś przyniósł mi listonosz?
Autor Wiadomość
nemezis871 Offline
Fanaticus Znaczkolizakus

Liczba postów: 1,370
Reputacja: 4
RE: co dziś przyniósł mi listonosz?
100 obiektów, ja mam 1/4 tego! Szczęśliwy
A u mnie dzisiaj pięknie Uśmiech
1) Kartka ze Szczecina od Darjota, dziękuję bardzo Uśmiech Kolejna stolica województwa jest! Jeszcze tylko: Olsztyn, Kielce, Opole, Rzeszów, Bydgoszcz i Gorzów Wielkiopolski i będzie komplet Duży uśmiech
2) Moją cuuudną wygraną z Grenlandii SerceSerceSerce Dziękuję Wykrzyknik
3) Oraz Rysio przybył do mnie w rękach pana listowego, który moim zdaniem jest zdumiewający... nigdy mi nie powie czy na dole coś zostawił. Mało tego, niedawno zeszłam na dół on akurat wchodzi do klatki, pytam go czy ma coś po 52, a on mi na to, że nie, to co miałam robić poszłam na górę do domu. I co? Po kilku godzinach wraca brat i przynosi mi kartkę, którą bez kluczyka wydłubał ze skrzynki O matko Czy dla niego "coś" to tylko polecone? Wykrzyknik

PS. Jestem zdziwiona, że ta Grenlandia dotarła we względnie dobrym stanie! Jedynie przetarła się w jednym miejscu, jest taka cieniutka, że taki kartki dochodziły do mnie już wygięte Uśmiech Ale to dobrze, że potraktowali ją należycie, mogę się cieszyć jej pięknem Uśmiech

Wishlist Poland
Favy z Polski
Na wymianę
Blog
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-28-2012 10:32 AM przez nemezis871.)
03-28-2012 10:29 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: co dziś przyniósł mi listonosz? - nemezis871 - 03-28-2012 10:29 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości

Polecamy: ,

Partnerzy:

Chwilówki - porady, opinie, nowości
Kontakt | Postcrossing Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS