Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rejestrować czy nie rejestrować?
Autor Wiadomość
romanek Offline
Psychowół

Liczba postów: 1,890
Reputacja: 8
RE: rejestrować czy nie rejestrować?
Masz całkowitą rację z osobami, które losują, wyślą kartki i spadają, z reguły na zawsze. Do niedawna wysyłałem kartki do wszystkich wylosowanych osób i nie zwracałem szczególnej uwagi na ich "bytnośc" na stronie. Jednak zbyt dużo kartek straciłem na expired śwat. Teraz, oprócz przejrzenia galerii i życzeń, sprwdzałem bytność. Dwie karki wysłałem z opóźnieniem, jak osoba się pojawiała. I jest ok., kartki doszły. Teraz Australia od miesiąca wsiąkła,więc decyzja o czekaniu była dobra. Natomiast Tajwan idzie na straty. Z Holandii nawet pokusiłem się na napisanie krótkiej wiadomości, zero odzweu. Cóż... człowiek uczy się na błędach Uśmiech

A propos kartek, które nie są kartkami. Bodaj z Estonii i Niemiec otrzymałem "kartki" wycięte z innej kartki ( czyli np. taką podwójną odzyskujesz przez odcięcie życzeń i masz kartkę Szczęśliwy) Nigdy bym na to nie wpadł Uśmiech Ale najfajniejsze w tym wszystkim jest to,że takie "cuda" zrobiły osoby z czołowych miejsc rankingu w danym kraju... żenujące...

01-06-2013 07:47 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Cytowanie selektywne Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: rejestrować czy nie rejestrować? - romanek - 01-06-2013 07:47 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Polecamy: ,

Partnerzy:

Chwilówki - porady, opinie, nowości
Kontakt | Postcrossing Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS